REHAB & TRÄNING

REHAB
Fysklinikens legitimerade sjukgymnast Lena Rydqvist har lång erfarenhet av rehabilitering med goda resultat, och hon är ansluten till flera försäkringsbolag. Du får snabbt en tid och med Lenas noggrannhet och helhetssyn, får du effektiv behandling.

Vi börjar alltid med att du fyller i ett hälsoformulär här på hemsidan. Sedan kallas du till ett första besök inom kort, där vi gör ett status och en funktionsdiagnos, startar behandlingen, sätter mål och gör en rehabiliteringsplan.

För snabbare läkeprocess använder Fyskliniken bl a Medicinsk laser, BEMER (mikrocirkulation), kostråd och Power Plate (vibrationsträning).

Fyll i hälsoformulär

Kontakta oss för mer information


TRÄNING
Visste du att 30 minuters vibrationsträning med Power Plate motsvarar 1 timme i gymmet? Power Plate-träning är effektivt, skonsamt och enkelt! Byt vanlig gymträning till Power Plate, för bättre effekt och resultat.

Testa ett introduktionspass på våra Power Plates kostnadsfritt – Kontakta oss


KOM I FORM 4, 8 ELLER 12 VECKOR
Vill du komma igång med din träning, lära dig att äta bättre, gå ner i vikt eller bli mer vältränad? Anmäl dig till KOM I FORM 4, 8 eller 12 veckor. Utifrån din målsättning hjälper vi dig att forma ett kost- och träningsupplägg för att du ska nå dina mål.

Ingår:
2 PT Grupp pass/vecka
Kostschema
Coachning 45min x 2

Pris:
4 veckor 2 200 kr
8 veckor 4 000 kr
12 veckor 6 000 kr

Anmäl dig här


Gymmet
I Fysklinikens gym finns sex Power Plate Pro 7, två löpband, en Crosstrainer, en roddmaskin och en spinningcykel. Dessutom kan du träna kondition med step up-brädor och Kettlebells. Det finns också skivstänger, hantlar och pilatesbollar m m. Vi jobbar även med Reax Lights.

Träna själv
Öppet alla dagar 6.00-22.00

Våra gymkort
Erbjudande 3 mån träning september till sista nov 1600 kronor
6 månader 3 200 kr
12 månader 5 800 kr

Beställ träningskort

Personlig träning
Hos oss kan du också välja personlig träning (PT Singel), personlig träning för två (PT Duo) eller PT Grupp max 6 personer samtidigt.
Alla pass är 30  minuter.

PT Grupp pass för dig med gymkort Vecka 49

Snart flyttar Fyskliniken från Mjärdevi och under dec månad kommer endast ett fåtal pass vara möjlig att gå på. På våra PT grupppass är det max 8 st. Var noga med att du anmäler dig till passet för att delta. Vid självträning var noga med att anmäla att du tränar. Just nu är det endast 3 personer som kan boka samtidigt.

Måndag:

Tisdag:   13.30 Josephine

Onsdag:  12:15 Lena

Torsdag  17:45 Lena

Fredag

Söndag

BOKA