REHAB & TRÄNING

REHAB
Fysklinikens legitimerade sjukgymnast Lena Rydqvist har lång erfarenhet av rehabilitering med goda resultat, och hon är ansluten till flera försäkringsbolag. Du får snabbt en tid och med Lenas noggrannhet och helhetssyn, får du effektiv behandling.

Vi börjar alltid med att du fyller i ett hälsoformulär här på hemsidan. Sedan kallas du till ett första besök inom kort, där vi gör ett status och en funktionsdiagnos, startar behandlingen, sätter mål och gör en rehabiliteringsplan.

För snabbare läkeprocess använder Fyskliniken bl a Medicinsk laser, BEMER (mikrocirkulation), kostråd och Power Plate (vibrationsträning).

Fyll i hälsoformulär

Kontakta oss för mer information


TRÄNING
Visste du att 30 minuters vibrationsträning med Power Plate motsvarar 1 timme i gymmet? Power Plate-träning är effektivt, skonsamt och enkelt! Byt vanlig gymträning till Power Plate, för bättre effekt och resultat.

Testa ett introduktionspass på våra Power Plates kostnadsfritt – Kontakta oss


Anmäl dig här


Förändringar är på gång strax kommer ny info. V i kommer att sammarbeta med Linköpings Sportcenter och finnas i deras gym. Mer info kommer innom kort.

Personlig träning
Hos oss kan du också välja personlig träning (PT Singel), personlig träning för två (PT Duo) eller PT Grupp max 6 personer samtidigt.
Alla pass är 30  minuter.

Våra grupp pass på Fyskliniken i Mjärdevi är avslutade. 

Vi har flyttat till Linköping Sportcenter, Gumpekullavägen 3, 582 78 Linköping

Öppettider: 

BOKA