KOST & NÄRING

Huvudvärk, energilöshet eller svårigheter att koncentrera sig, problem med hy och mage? Det kan det bero på brister i din kost. Gör en omstart med något av våra näringskoncept.

Våra kost- och näringspaket:

Personligt hälsosamtal
Ett råd på vägen

Under 45 minuter får du tillgång till vår kostrådgivare Emmie Ekdahl. Hon hjälper dig med en grundlig analys av dina kostvanor och med att sätta upp mål för framtiden. Först gör du  en 3-dagars matdagbok och fyller i vårt hälsoformulär här på hemsidan.

När du skickat formuläret till oss, blir du kallad till ett personligt hälsosamtal. Då tar vi vikt och mått och med vår Tanitavåg tittar vi på energinivå (kcal/kJ) i viloläge, tar värden på total befintlig fettprocent, vätska och muskelmassa i kroppen och du får data att jämföra med utifrån önskade värden.

Utifrån status får du förslag på kostförändringar, råd kring träning samt en råvarulista med tips på smarta val i matbutiken.

Fyll i hälsoformulär


Kost och näring 4, 8 eller 12 veckor
En coach på vägen

När du fyllt i och skickat in vårt hälsoformulär/Kost & Näring på webben, blir du kallad till ett personligt samtal (45 min). Då tar vi vikt och mått och med vår Tanitavåg, tittar vi på din energinivå (kcal/kJ) i viloläge, tar värden på total befintlig fettprocent, vätska och muskelmassa i kroppen och du får data att jämföra med utifrån önskade värden.

Du får en råvarulista, recept och tips på smarta val i matbutiken. Därefter gör vi en planering för uppföljning och du väljer om du vill göra ett program som omfattar 4, 8 eller 12 veckor. Vi träffas en gång varannan vecka under perioden. Du kan alltid förlänga ett 4- eller 8-veckorspaket.

4 veckor 2 200 kr
8 veckor 4 000 kr
12 veckor 6 000 kr

Fyll i hälsoformulär


Fitline

Fyskliniken är återförsäljare för framtidens kosttillskott. Ett tryggt och säkert koncept som används av många elitidrottare. Produkterna innehåller grönsaker, frukt och havre. Näringen som är vattenburen innehåller bara naturliga råvaror, inga konserveringsmedel eller artificiella emulgeringsmedel. Näringsämnena transporteras och tas upp av kroppen med en patenterad metod (Nutrient Transport Concept), som gör att vitaminer och mineraler kommer dit de bäst behövs i kroppen.

Kontakta oss för mer information


BOKA